top of page
  • Jarkko Lehtopelto

Lisää taitoa osallistamiseen ja vaativiin työpajoihin


Kun seuraa eri toimialojen kehitystä, huomaa, että monissa kehitysprojekteissa haetaan laajaa eri sidosryhmien osallistamista ja yhteistekemistä. Työpajoissa työryhmät voivat olla suuria ja moniammatillisia. Kun läsnä on kerralla useita henkilöitä, on käytettävä kokonaisaika aina suuri. Tuloksia on tultava. Samalla on huolehdittava, että yhdessä tekeminen sujuu ja tuntuu kaikista palkitsevalta.


Viime aikoina on kalenterissa ollut useampia asiakasprojekteihin liittyviä työpajoja. Koska oma ydinroolini on yleensä ideoinnissa, suunnittelussa ja konseptoinnissa, ovat nämä työpajat olleetkin enemmän livenä tapahtuvaa suunnittelua tai jo suunniteltuihin ratkaisuihin osallistamista. Fasilitointikin sujuu, mutta lisätaidot ovat aina tervetulleita.


Näistä lähtökohdista innostuinkin mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä osallistamiseen ja vaativien työpajojen fasilitointiin erikoistuneen Osanan ja sen ammattilaisten kanssa. Vaikka yhteistyön keskiössä on Osanan oman markkinoinnin kehittäminen ja toteutus, on jatkuvassa tarkastelussa myös yhteistyön muut mahdollisuudet.


Yhteistyön isona tausta-ajatuksena on lisätä valmiuksia vaativien työpajojen ja muiden osallistamisen muotojen toteuttamiseen. Omat taidot karttuvat ja tarvittaessa voi ottaa projekteihin mukaan tutun erikoisosaajan. Samalla taas oma viestinnän ja konseptoinnin osaaminen on käytettävissä Osanan asiakasprojekteissa. Win-win.
21 views

Comments


bottom of page